fredag

Va och provade fiskelyckan igår, ingen gädda men lite strömming fick vi upp :-)
Så idag fick jag något ryck och gjorde rent och sortera allt i fiskelådan! Får se om vi tar en sväng idag med :-)
Sommarn är ju helt klart LIVET :-D

grr

Arg! Crossen jag köpte för ca 1,5 år sedan är ingen 07 utan en 03a! Fick för mig att skriva upp alla ramnr häromdagen och såg på min att de inte fanns en ända 7a med, vilket var konstigt eftersom de "va en 07a" så vi ringde och tittade idag... Jag har blivit blåst!! Tur att jag inte betalade över pris. Och tur att alla delar jag beställt passar även till 03!
Nej nästa gång ska jag titta upp crossen jag köper!

onsdag

Fått lite mer ordning på vinden idag.. Men känner av i kroppen att jag skulle suttit still. Har sjukt ont i höfterna och ja typ överallt. Får hoppas att man får sova ostört iaf.
Imorn ska vi till barnmorskan, vilket jag fortfarande inte hajar grejen med.. Snart över de med :-)
Nu ska jag mysa ner mig med min älskling som redan sover <3

tisdag

Läkar besöket gick bra idag igen. Nu hör jag äntligen!!! Helt underbart skönt! :-)

Alonso fick sig en skrittur efter lång vila pga skada, gick super bra. Inga täcken på att han var öm eller hade ont. Nu hoppas jag på att han kommer igång ordentligt :-)
Nu ere inte långt kvar innan jag kan börja rida igen, då ska jag och bucken börja träna upp oss igen :-)

måndag

Varit på läkarbesök idag med öronen.
Söker gärna inte hjälp men när han förklara att de va ganska illa med mina öron så e jag glad att jag tog mig dit, lr rättare sagt glad att Joakim tvingade dit mig.
Så nu går jag med tussar i öronen och ser kul ut, ska ta öron droppar ikväll och åka till läkarn imorn igen. De kommer ta ett tag innan de läker tydligen,.
Får skaffa mig ett annat beroende än att topsa sönder öronen, lär aldrig hända igen att jag topsar, fyfan vilken smärta!
Nej nu ska jag vila och vänta på hjärtat <3

söndag

Låg vaken till 6 i morse, vaknade igen kl 7...
Världens öronvärk och döv på båda öronen..
Trodde jag skulle bli knäpp i natt.. Alvedon efter Alvedon, tre flaskor vatten och en jävla massa tårar och gnäll... Fyfan värsta natten i mitt liv.
Men med grym smärta och ett fake smile så har jag klarat av dagen ändå,. Var och hälsade på våra älskade shettisar, dom har det super! :-)
Lyckades hålla mig vaken hela vägen hem! Nu är jag äntligen hemma hos min stackars prins som får höra på mitt gnäll... Ska försöka sova ett tag!

fredag

Suck vilken fredag... Haft ont ända sen jag vakna, de va bara att sätta sig på en stol och se nöjd ut.. Och sitta där resten av dagen. De e fan inte lätt att vara glad när de gör ont... Olidligt, snart över!!
Jaja, häromdagen vart sommarhagen klar och nöjda hästar vart släppta. Ställde även in en bal åt dom som dom knappt har rört.. Gräset var nog godare :-)
Får se hur länge dom kan gå innan dom trampar ner allt för mycke, vart ett ganska tidigt släpp eftersom gräset inte växt ordentligt, men kunde inte låta dom stå och trampa i tråkiga vinterhagen längre:-)
Imorn är det dax att åka och hälsa på candice och desdi! Spännande :-D

fredag

Man måste ju bara älska livet......

fredag

Dålig natt, känns som om jag e nypiercad i ena tutten! Haft smäll ont.. Men men, de ska inte förstöra en bra dag.
Har fått order om att ta de lugnt idag och de e precis vad jag gjort. Har etit frukost och sen bara legat typ. Tvär tråkigt, men snart är mitt hjärta hemma igen!<3

aj aj

Sömnlös natt igen!
Har typ infektion i örat och de gör så in i helvete ont!! Spelar ingen roll hur jag ligger så värker skiten... Och gå till läkaren känns helt jävla onödigt, har sökt hjälp tidigare för mina öron men inte fått nån jävla hjälp. Och dessutom får jag inte käka nå verktabletter nu heller!
Ska till barnmorskan imorn/idag oxå, vilket jag inte alls har lust med...
Känner för att gå i idé 4 veckor framåt!

ny dag

Nya tag!
Sitter i sängen och kommer inte härifrån..
Har nog inga rena kläder heller, undra om man kan gå i shorts? Inte lätt att ha typ två par byxor jag får på mig.. Men vi kör väl på shorts idag.
Sen käka lite frukost och åka och hämta poolpump o lite annat..
Men som sagt, börja ta mig ur sängen skulle va bra xd

måndag

21+ ute men har ingen ork till att pallra mig ut..
Hemmet ser ut som en soptipp men orkar fan inte städa.
Massa saker som behövs göras.... Stå ut i ca 3 veckor till sen ska jag äntligen börja leva igen!
Inte nog med all skit man måste gå igenom, nu har jag blivit typ döv på vänster öra.. Vet inte vad som hänt? Infektion kanske? Grymt drygt iaf.
Har beställt barnvagn idag, blev en blå tako. Får hoppas att den hinner komma i tid bara.

fredag

Fredag igen! Veckan gick fort!
Har haft en hel del att göra som vanligt.
Hjärtat har köpt en ny bil igen så nu är de dax att åka och besikta igen. Undra vad gubbarna på besiktningen tänker? Tror jag varit där med minst 5 olika bilar..
Nu ska jag kliva upp och fixa klart med möbleringen jag började med för typ två dagar sen. Fint blire!:-)

RSS 2.0