ensam mot världen..

vaknade precis, sitter vid datan och har ingen lust alls att kliva upp,
ingen lust alls att vara här lr finnas alls idag.
men de e bara ställa sig på benen och göra de som ska bli gjort idag..
göra två box dörrar e de tänkt till en början, sen ska jag försöka ta mig till stallet, och vara där resten av kvällen.

bye

Dawn

precis kommit hem och packat upp med nya illern dawn som är driftys syster!
jätte roligt att jag kunde få henne :D
en riktigt vilding! hon springer runt och är galen medans caliber passar sitt bo och surar.
hoppas allt går lika bra som med drifty, dom är väldigt lika!
nu blir de ha skor på och passa fingrarna några dagar tills hon blivit trygg här ;)

JAA!!!

äntligen kom jag in på bloggen!
har velat ut och skriva en hel del, men nu kommer jag inte på någonting,
har flyttat pållarna idag till nya stallet,
verkligen nöjd, fint stall och inget bråk.
bucken fick foderstrupsförstoppning idag, antar att de va de, inge större fara, men vart så jävla rädd, tur att man har hjärnan med och gjorde rätt.
aldrig sett nå liknande någongång, så jag provade att springa men honom, och då hosta han upp de som fastnat. vilken jävla tur! kanske ska bli veterinär ändå? ;)

sover själv i natt :( inte ett dugg kul och känner inte för att lägga mig, fast jag e trött som ett as., tycker mitt hjärta kan komma hem och bädda ner mig!

men de e nog bäst att lägga sig snart, lång dag väntar imorn, massa fix i stallet och sen hämta ny iller, driftys syster! ska bli riktigt roligt.

saknar min lilla prinsessa

torsdag

Ser vart de här e på väg, Sett de förr och tänker inte gå igenom de igen

tisdag

Inte gjort någon nytta alls idag,. Städat lite, vet inte vart tiden tagit vägen. Har så mycke som snurrar i huvudet. Alltid är de något. Men de tar att ligga och fundera hela kvällarna, Jaja de e som de e:-) Längtar tills torsdag! Slutar tidigare och då är de dax att börja planera:-) Vi ska dra ut på en ö och festa lite, tänkte försöka dra ihop lite 5 kamp osv. Jag brukar lyckas med lite kul lekar ;-) Nej dax att sova så karlhelvetet slipper va så arg på morgonen. God natt! Is it the right way?

måndag

Och skit trött. Haft huvudet Kvar på kudden, snackat i tröttmössan hela dagen :-) Men kul har de varit. Sov typ inte ett skit i natt,. Tråkigt nog. Att de blir så.. Men men,. Har precis varit och ridit:-) hjärtat, hewy och Fredrik red med. Hur kul som helst ;-) Gick bättre än förväntat:-) På väg hem nu och ska försöka sova en natt iaf. God natt!

söndag

Helgen går för fort... Tycker inte om när de blir söndag och de känns som om man inte fått något gjort. Men de e ju bara att göra de bästa av dagen :-) Åka och rida kanske?

ja.....

Vilken dag. Octan kom idag iaf, Han börja med att spränga stora hagen så vi fick ta ner han till Texas. Men då vart de en massa liv,. Så de har varit en strulig dag. Som tur e har jag en underbar pojkvän som förstår och ställer upp. Men nu är allt ordnat, jag Emma och hjärtat har fixat el i stora hagen så mina två och octan går där:-) Nu blire titta på husvagn!

<3

Hur kan man älska en människa så mycke? Att man saknar den när man inte är tillsammans fast man e jämt? Älskar känslan. Älskar min Joakim<3

onsdag

Har inte riktigt haft hjärnan med mig idag. Tvär slut, helt bränd ;-) Varit på jobbet och slitit idag, trivs som fan! Nu blir de jobba resten av sommaren, härligt:-) Har Nyligen käkat grillat med hjärtat och sid, Ligger i sängen nu helt färdig! Trött som fan, Men har en massa att göra så kan egentligen inte ligga här. Men vad gör de att man tar de lugnt en dag?:-) Nej, de blir nog ligga här och hoppas att hjärtat kommer och pussas <3

lång dag

Städat och möblerat sovrummet, Städat och spolat av altanen, Eldat skit. Plockat ner och spolat ur poolen, satt upp den igen och fyllt på den. Varit med sid och köpt cross, efter de köpte jag cross till älsklingen oxå :-) Skruvat isär och plockat ihop min hoj, de e lite skillnad på att skruva Honda och Kawa ;-) Ut och kört en sväng och allt gick som en klocka ! Ligger hel nöjd i sängen med världens finaste pojkvän. Mindre nöjd över att kl e 00.20 och jag ska upp imorn :-( Puh.. Men god natt!

söndag

Inte ens en söndag.. Men mitt hjärta fixar<3 Överraskad e jag men jävligt lycklig.

snurrar...

I skallen hela tiden. Tänker och tänker på vad som gick snett.. Och imorn ska jag tvingas gå ner till vet och be dom om förklaring. Tur att jag har min omtänksamma pojkvän som ställer upp och har en axel att låna ut om de behövs. Idag har jag fått en massa gjort. Målat och plastat båten, den blir rosa och svart! Blir skit bra;-) Inte mycke kvar,. Får se om den flyter efter mitt fix. På väg hem nu, har varit med hjärtat o åkt båt. Underbart att få va ensamma! Alltid är de nån idiot med oss :-)

:'(

Kommer inte släppa caliber ur siktet, någonsin! Saknar drifty så mycke :-( de gör nog caliber med. Han ska få sova med oss härefter, ska aldrig behöva vara själv. Ge mig min prinsessa tillbaka!!! :'(

vila i frid

Skulle hem och hämta illrarna, dom skulle med till herräng. Caliber kom men inte drifty. Kollade under soffan och hittade min lilla älskling :-( Något har hänt under "kastreringen" när dom satt i ett chip. Exakt vad vet jag inte, men ska kräva ett svar på måndag. De känns som om dom använde min prinsessa till försök. Skyller på mig själv att jag inte va där i tid, då kunde jag kanske räddat henne :-( Undra vad caliber tänker? Han undrar säkert varför jag dödade henne. Hundra tankar snurrar. Vila i frid min älskade prinsessa! Inget kan ersätta dig <3

..

Säger god natt för idag.. Hoppas på bättre dag imorn,. God natt! Hopplös längtan tar på hjärtat

dagen

Varit hel slut idag, men ändå fått en del gjort. Varit i stallet halva dagen och satt upp beteshagen, Hästarna va överpigga idag, drog genom hela gråska i galopp och fick inte stopp på dom. Efter ritten släppte vi ut trötta hästar på bete och de uppskattades. Målat båten har jag gjort oxå, under sidan iaf. De blir så bra!!:-) Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och sen mysa med min prins <3

blä

De här är en av dom sämre dagarna i mitt liv! All lycka försvann på 1 sec. Konstigt att hat tar över allt. Måste försöka sluta tänka.. Släppa dom gångna dagarna. Men hur lätt e de när all tillit är borta,. Koppla bort ett tag och försöka va glad. Nu åker vi till Västerås! Jag och hjärtat <3

.

Varför tro på någon när de ändå visar sig vara fel. Varför ge någon sin tillit när man ändå blir sviken? Varför stanna jag inte i stadiet "hjärta av sten" ? Varför visa känslor när man ändå bara e en pjäs i ett spel.

tisdag

Vakna i morse med hosta och snorig! Kul! Inte ett dugg gladare för att en liten fitta går mig på nerverna hela morgonen! Så jävla less på de här.. Men nu är de min tur att förstöra, Kommer sänka dig tills du går på knäna! Ska försöka vända om humöret lite så man får något gjort idag.. Städa lite och ligga i sängen resten av dagen och tycka synd om min hals. Bye!

...

Skriver, raderar, skriver, raderar... Massa att skriva men kan inte få fram de rätt, Sätta sig i stallet och prata med hästen ist, då spelar de ingen roll vad man säger. Ska försöka nyktra till innan jag rör mig ur sängen,. Zzzz

trevligt bemötande

Riktigt trevligt bemött vart man i stallet idag, Gick ut i hagen och hälsade på bucken, Candice kom och ville oxå bli klappad, Så bucken bet henne och hon sparka tillbaka, så bucken skulle ge tillbaka med en spark men träffade mig, Så jag haltar runt och e sugen på att göra pålägg av hästen!;-) Men har man valt ridsporten så får man skylla sig själv helt enkelt! Blir väl kryckor ett tag framöver.. Och imorn ska jag ju hämta ny häst.. Lyckat när man knappt kan gå,. Får se hur detta slutar xD Nu ska jag mysa med min underbara pojkvän och sova! Love you<3

RSS 2.0