valborg

Woop.. Valborg kom fort! Jaja de e bara att ta fram bikinin, groggen och ett glatt humör! Så blire festa!!:D De blir en awesome kväll;-) You<3

.

Lämnade inte mycke och hoppas inte på mer.. Har lärt mig vad jag ska lära, och vill gå vidare nu. Men många frågor dyker upp, och förblir osvarade. God natt

sööndag

de har aldrig varit så skönt att de e söndag..
gick väl typ o la oss runt 7 igår, efter vart vakna över ett dygn,. orkar inte riktigt med de längre. zZzz
men skönt att vara utvilad :)
blivit lite väl mycke öl kanske?
vila en dag o köra imorn igen.

nu ska jag hitta på något vi kan göra :D

hej hej!


..

Du kan sabba och snacka men du kommer aldrig nå mig. Du kan försöka och försöka men du kommer aldrig kunna trycka ner mig. Du kan aldrig förstöra för nu mår jag bra!

tooorsdag

har hunnit mycke idag och klockan e inte ens lägg dax?!
har legat o hostat hela natten, o vaknade i morse med världens huvudvärk :(
så de vart inge jobba,, men imorn ska jag fan jobba oavsett!
men hur fan ska jag hinna imorn?!
slutar kvart i 2 och bussen till båten går 2?
 hm.. blir till att sminka sig på väg till bussen haha.
som vanligt tror jag att jag hinner med allt.. sen blire stressa gärnet!
tog en tur på prinsen idag, gick super bra :) finns ingen bättre än min bucken
nej nu ska jag färga håret och ta en lååång jävla dusch.



bra dag

Har haft en super härlig dag! Hämtat hästarna, pysslat med dom och sen ridit:-) Finns inge underbarare än att galoppera på galoppstället:-D Hewy håller nog med! Så underbart att ha hästarna hemma igen :-D Nu är jag i herräng och har precis tonat rutorna på bilen;-) Snart dax att sova så man kommer upp imorn bitti! Hela helgen e fullbokad, de blir en aning stressigt fredag och lördag.. Men inget jag inte fixar ;-) God natt <3

åh vad skönt..

Att ligga ner! Är helt slut, och då ska vi inte prata om mina stackars fötter:-( Har varit och jobbat på båda jobben idag! Hur duktig e jag inte liksom? ;-) Imorn e jag ledig o har ändå hela dagen planerad, hur lyckas jag?! Torsdag e nog ända dagen jag inte har planerat.. Men de kommer väl de med. Dax att gå och sova kanske? O mysa en massa! <3 Lååång dag att se fram emot imorn:-) Natti natti!

åh måååndag

härlig dag va?
har jobbat o slitit lite idag,
mer blir de, ska fixa i stallet. hästarna kommer ju på onsdag :D
men har så jävla ont i fötterna som vanligt så de blir nog mest sitta o bossa över dom andra ;)

dax att klä på sig igen och sticka vidare :)


söndag

puh för lång helg har de blivit..
mycke dricka, men mycke skratt oxå :)
dax att tygla livet igen, jobba imorn och på tisdag.
ondag - hämta hästarna :D
idag ska jag bara ta de lugnt! försöka iaf ;)


lördag zzzz

Veckorna går för fort! Hinner ju inte med allt.. Aja lördag idag och man mår som man förtjänar.. Ska försöka ta de lugnt några dagar nu. För första gången på länge, så har jag ingenting planerat idag!! Känns hel konstigt, lugnt o ingen stress,. Men jag gillar de inte :-o Nej får ta o hitta på något? Ligga här o tycka synd om mig själv funkar ju inte ;-)

Fredag!

De vart lite förkrök igår, så man e lite halv seg idag.. ZzzZz
några timmars shopping i u-sala gjorde de ju inte bättre ;)
köpt träns till ewe o en tröja till mig, o lite annat smått,. då e man fattig igen, men de e man ju van vid! haha

dax att åka o byta bil, sen ska jag o hewy upp o ta hand om pållarna lite :)
efter de står nog fest på listan?


jag...

älskar verkligen att vara hemma!
efter mycke slit i stallet så finns de inge skönare än att komma hem till datan o sängen! :D
de börjar bli riktigt snyggt i stallet nu, har kommit rikitgt långt!
två dagar till så e nog allt fixat, tur att vi är många som hjälps åt nu :) im the boss ;)
skulle tagit före o efter kort! stor jävla skillnad blir de..
tog kort idag, kommer in när jag orkar :)

nu ska jag sova inför en ny dag!


woop woop

Onsdag o jag ligger o hostar sönder! När fan ska jag bli frisk egentligen? Men de e bara kliva upp ändå de, hästen o stallet väntar. Kommer bli ännu en lång dag. Idag blir nog stallet klart :-D Så jävla mycke att göra o mer hittar man med. Men de kommer vara värt de i slutändan :-) Dax att klä på mig o gå över till nattan, blir bra de! Hej hej!

söndag

Blä söndag! Har varit in till akuten med näsan o så idag. Efter de drog vi o red, vart en lugn tur. Härligt! Ingen jävel kunde hämta oss så vi gick till skebo o då kom bästa Fredrik. Men vi hade rätt kul när vi gick:-) Ligger i sängen nu o typ dör av ilningar i tanden! Ska upp o jobba imorn o känner verkligen inte för de. Känner mig små irriterad över mycke, ingen biljävel o behöver ta mig överallt. Plus massa annat skit. Blir bara blåare i nyllet med,. Fan pinsamt att visa sig ute. Dax att sova så man kommer upp. Natti

så kan de gå..

När man tror man har äkta vänner.. Ser ut som ett jävla missfoster i nyllet pga Emil! Trodde inte vänner gjorde så, men de kommer han få tillbaka. Ska göra allt i min makt för att få dig ur våra liv!! Så jävla körd.. Nej dax att kliva upp o ringa runt o förstöra lite. Hej!

fredag!

Helt slut! Varit o jobbat på dc och efter de fixat hage. Har stått hela dagen zzzz. Nu ligger jag i sängen o hostar sönder. Förkyld o mår inge bra alls. Så ska jag jobba imorn bitti med :-/ känner nja för de när jag mår som en påse skit. Men men,. Nu blire vila!

torsdag!

precis kommit hem från jobbet:)
än så länge går de super bra!
mycke att komma ihåg o så, men de blir lättare med tiden.

idag blir de full rulle som vanligt..
stallbygge o mecka cross :)

bye!


onsdag

Jävlar så vart de onsdag! Nervös inför att provjobba! Ingen aning om vad jag kommer få göra lr hur de e. Puh! Måste tänka på något Anna! Ska ligga i sängen hela dagen tills jag ska åka dit. Inge stress idag för då kommer jag få hjärtsnurr.. Igår vart buckens box klar! Lite små fix kvar bara:-) Va riktig duktig och såga av 88 plankor för HAND!! Haha:-) Imorn ska jag sätta ihop bobbos och fixa golvet i sadelkammaren hoppas jag. Hann även med att börja skruva ihop crossen igår oxå, satt o skruva tills halv 12. De började bli en aning kallt! Så nu e lamellerna bytta och några packboxar. Ska väl fortsätta nån dag när jag har tid:-) vill ju ut och köra!!

måndag

Ligger i sängen och är helt slut! Vart äntligen klar med sadelkammaren idag! Mycke slit men bra resultat vart de:-) Nu e de bara att shoppa grejer från hööks, dyrt blir de. Har plockat bort hela hagen och börjat slå ner nya stolpar, blir super bra med ordentligt staket:-) Imorn ska jag upp tidigt och fortsätta så de blir klart nångång! Sen köra Jack till tandläkaren, stallet och sen fortsätta bygga. De börjar närma sig onsdag oxå!! Ska provjobba, De går säkert bra, men panikångesten ställer alltid till de :-( Bra att jag har mycke annat att tänka på. Ne mysa ner sig i sängen nu :-) God natt!

söndag.. lördag?

de e söndag, men de e typ som lördag.. hm.
aja, idag har jag varit ute hela dagen..
fixat en massa i stallet, sadelkammaren har blivit dubbelt så stort! härligt :)
men än är de mycke kvar,. började riva ner hagen oxå, men skulle behöva en motorsåg när jag sätter upp den nya :)
vädret va ju inte direkt på min sida.. de börja snöa, sen gick jag in o då vart de sol ZzZzz
de blir väl mer bygga imorn..
nu ska jag sitta o vänta på att klockan ska gå,. under tiden tar min rygg kol på mig! ajaj



lördag

.. Helgen tar aldrig slut :-o Idag har jag och Fredrik varit till stallet och löshoppat bucken, de vart väl mest lek :-) Efter de har vi roat oss med folkrace i gråska, hur kul som helst! De va BadBrain (jag o Fredrik) med Volvon mot hewy och hamiie med emot. Vi vann så klart överlägset! mosade emot totalt;-) Jävligt rolig kväll har jag haft! Mycke skratt och en hel del krockar:-D Nu är de dax att sova inför en ny dag. Natti

långhelg

Den här helgen kommer aldrig ta slut känns de som, Blir mycke festa :-) i torsdags tog jag några öl med hewy hamiie och natta:-) Igår drog vi till Folkan, de va inte lika kul som förväntat. Men va inte på nå vidare fest humör heller. Idag ska jag ta ut prinsen på banan en sväng, sen fortsätta bygga i stallet:-) Men de blir nog inte än på ett tag, vågar inte köra än..hade ju inte varit fel med en personlig chaffis!

duktiga jag

Fan va hurtig man blivit:-) Igår tog jag och Fredrik en spring tur. Först till holmen sen elljusspåret till himmelsbacken, ner igen och runt skolan o hem. :-) Idag har vi åkt tre svängar till tippen. Känns skönt att ha allt gjort och att tiden går. Nu är de ett evigt väntande på våra cross grejer så vi får ihop hojarna:-) Så blire en springtur ikväll med kanske? Hej hej!

woop

Jävla snö!!! Försvinn!! Vill ha sommar och sol, ligga och glassa i gräset med en bira i handen, galoppera i bara linne över åkern, lr kanske hoppa i sjön med leriga crosskläder! :-D Åh! Ne nu ska vi dra och käka, dax att klä på sig vinterjackan, dom lurvigaste skorna och en jävla massa vantar!

RSS 2.0