torsdag

Torsdag och en massa att göra, Skönt! Men inte så jätte roligt. Får se hur mycke karln orkar innan han ger upp.. Sista är de idag med, de betyder att räkningarna dras, mindre kul ;-) Nu frukost sen elda och måla! Älskar när de händer något!:-) Bye!

love it

Har haft en härlig dag på jobbet, mycke varierat :-) Hewy va även med och jobba, de va ju inte direkt förväntat ;-) Efter jobbet kom mitt hjärta och hämta mig, Åkte hem och åt, sen satt jag i solstolen med fotbadet medans Joakim skruva på bilen, de gillas ;-) Sen har vi gjort lite impuls grejer! Love it :-D Nu ska jag sova och längta efter att få slå upp ögonen i armarna på min älskling! <3

söndag!

Gårdagen vart inte så trevlig som förväntat. Men de e som de e.. Bara le och göra de bästa av de hela. Men vi haft en väldigt kul bilresa iaf! Backa från motorvägen, Åkte ut på nån åker och hoppa, Körde tre bilar på bredd! (inte planerat) ;-) Och mycke mer kul! Har inte skrattat så mycke på länge som jag gjort dom här två dagarna. Köpte en gummi båt som vi skulle prova idag, jag fick för mig att både jag o Jocke skulle åka. Haha vi rodde ut o sen börja de läcka ur luft! Har nyligen satt upp studsmattan och prov hoppat! Nu mys framför tv med världens bästa <3 I L O V E Y O U

lördag

Gårdagen vart inte så lyckad, Att de aldrig blir som planerat! Förmiddagen va helt perfekt. Jag och hjärtat va till Uppsala och shoppa upp 14000, De va ju liksom inte riktigt tänkt så! Meningen va att vi skulle köpa sängkläder och handdukar ;-) Men jag e nöjd!:-D Har varit och tittar på en ny häst idag med:-) Ett sto, på minner mycke om bucken! Hämtar henne på lördag :-D Ska bli väldigt roligt att skaffa en till! Mer jobb, de gillar jag ;-) Hjärtat får bygga stall snart, lr vad tycker ni? ;-) Nu är vi på väg till Västerås, till syster. Dricka lite vin och ha de trevligt! Härligt att komma ifrån Hallsta :-) Bye bye!

helt slut!

Helt färdig efter idag! Jobbat sten hårt! Haft mycke kul jobb idag faktiskt:-) Efter jobbet så åkte vi till stallet, Hade en bra ridtur på volten! Små skuttade lite och red lite på smirrel. Tänk att jag varit rädd för att sitta på den lilla slut hästen! Han va såååå jävla slö! I galoppen fick man inte sluta driva för då sakta han av direkt, Han vägrade gå ner på tygel som ewe en gång i tiden lärt honom, Stum i truten och helt stel i nacken.. Blir mycke jobb för att få han i fin form! De blir Hannas jobb ;-) God natt Längtar tills fredag!!!!!

21

Trevlig dag med hewy och dempa:-) Vi åkte över till Åland och hämtade smirrel, Då vi skulle haft pengar för honom den 19 men inte hört något lr så,. Men nu har vi hästen hemma iaf:-) Han gick på utan bråk på transporten och höll sig lugn hela vägen hem, Han kanske visste att han skulle få komma hem? :-) Vi släppte ihop alla hästarna direkt, dom hade hur kul som helst! Bilder kommer när jag sitter vid datan :-) Tog en kvälls ritt på smirrel, Bucken, bobbo och desdi. Hur kul som helst! Blev en lång dag igår och idag blir den inte kortare. Ska till stallet och rida, lämna transporten sen åka med hjärtat ut på havet :-) Dax att gå upp och klä på sig..

söndag

Hunnit mycke idag, Varit och fiskat med älsklingen, barnen och Jenny,. Ingen fisk :-( Vart till stallet och ridit med Hanna, gick super bra, red med galoppsadeln och ingen avramling! Hem-käka och sen åka vidare till Emma och kolla på hennes nya pålle, som va super fin!:-D Hämtade transporten och sen åkte vi hem och städa lite i källaren:-) Härligt att ha gjort mycke, då kan man sova gott! Imorn ska vi rulla tidigt så de är väl dax att lägga sig och sova, massa mys med finaste hjärtat först <3 God natt!

lördag grattis dempa

Fira dempa idag! Lillpojken blir hela 20! Redan varit in och shoppat på bolaget. Låter bra!

tisdag

Många broar behöver brännas, Många minnen måste tas bort, Mycke skit måste glömmas... ...................... ...................... Klarar du de?

äntligen!

Äntligen är våra så hjärtan hemma :-D Skynda som fan för att hinna till gråska innan dom kom. Men när vi va framme hade dom redan kommit. Lycklig:-) Vi borstade dom rena och sen fick dom springa med dom stora killarna ;-) Nu längtar jag ännu mer till att åka till stallet idag:-D Nej mys med älskling och sova:-)

@ jobbet

Sitter på jobbet och funderar:-) Helg imorn och jag har inget planerat! Fredag ska vi fixa lite i stallet med någon öl. Lördag har jag ingen aning! Och på söndag kommer våra små pållar:-D De ska bli så härligt att träffa min älskade Candice igen efter nästan ett år:-D Underbart!! Skrev på en ny häst idag, jättefin bponny! Så att Hanna får en häst Att rida:-) Får hoppas på svar nu bara,. Slutar om 3 timmar. Ska bli härligt att komma hem till hjärtat:-) precis som alla andra dagar :-D Bye!

..

Vet inte om jag kan rädda dig, Vet inte om jag hjälper dig. Vet inte om jag gör rätt lr passar in. Vet inte mycke men gör mitt bästa. Jag älskar dig <3

onsdag

Ser nu att jag missa att blogga igår? Men vad gör de, de är ju ändå inte så intressant. Igår hade jag Loke hela dagen, vi va i gråska och hoppa studsmatta. Käkade på donken. Och sen hämta vi Liam på dagis:-) Nu ligger jag i sängen och orkar inte kliva upp. Men kan ju inte ligga kvar hela dagen, för jag har djur att sköta om:-) Bara att kliva upp och se glad ut! Bye bye

<3

De va längesen jag kände så här. Mår verkligen toppen! Och hoppas de fortsätter så:-) Natti natti!

måndag igen

Sitter på jobbet och längtar hem till mitt hjärta :-) Ska bli så härligt att åka hem!:-) Har inte blivit någon ridning idag,. Men jag tog med mig Liam till stallet en sväng idag iaf:-) Imorn kommer äntligen hovis! Så min prins får skor runtom:-) Härligt! Då blir de långa ritter;-) Bye!

suck....

Tänk om folk bara kunde ge fan i att lägga sig i precis allt! Men sån tur har man ju inte i den här jävla skit hålan.. Du kan sabba mitt humör men du kan fan inte sabba de du försöker med! Och du som känner mig så "väl" bör du veta att gränsen snart är nådd.. Fuck off och skaffa ett liv!

söndag

Händelserik söndag? Ne inte direkt.. Varit och ridit på prinsen som inte alls ville lyssna. Åkte på bingo med morsan o ingen vann.. Nu e jag hos älsklingen och ska mysa en massa! Imorn är de dax att börja jobba igen. Om man ändå kunde va miljonär! Vilken lyx!;-) Bye!

lördag

Känner mig bakis fast jag inte drack igår? Hm Tror kroppen är automatiskt inställd att jag ska må lite halv dåligt på lördagar :-o Jaja de e bara att acceptera läget;-) Väntar på att marina ska komma och hälsa på, efter de ska vi till Norrtälje och käka middag:-) Blir nog lugnt ikväll igen. Bye!

fredag?

Känns inte alls som fredag:-o är seg o jävlig. Saknar min försvunna plattång:-( Ser ju ut som ett jävla fågelbo i håret! Men jag får väl stå ut med de idag.. Klyven som vanligt en fredag kväll, ligga hemma och mysa lr ut och festa? Ja de e frågan:-) Får se vad kvällen har att erbjuda ;-) Har varit och ridit prinsen idag, gick som vanligt bra! Men han va super pigg och tittig! Sen fick jag veta att Candice är väldigt dålig:-( Hon har kronisk fång och har en tumör som förmodligen växer inåt:-( Veterinären tyckte att de är bäst för henne att vi tar bort henne. Jag som längtat så, på att hon ska komma hem. Men jag ska göra de som är bäst för min Pålle:'( Bye!

torsdag

Idag har de blivit illerbur bygge igen:-) Men inte färdig än.. Ska fan ta och göra klart imorn! Nu ska jag ta en dusch och mysa med älskling resten av kvällen :-D Bye bye!

onsdag

Livet rullar på! Och jag ska hålla mig nykter idag. Har blivit lite mycke vin för mig;-) I går kväll satt jag och älsklingen i tunnan och mös<3 Mår som en prinsessa :-) Idag har vi haft en massa att pyssla med! Jag va till stallet och tog en barbacka tur på prinsen, Efter de åkte vi till Uppsala och shoppa lite. Sen hem, jag har pysslat med att bygga illerbur hela kvällen medans Jocke har fixat med bilen:-) Nu är de väl snart läggdax och mys:-D Love<3

RSS 2.0